Easyshtë e lehtë të kuptosh pse njerëzit bien në dashuri me

Easyshtë e lehtë të kuptosh pse njerëzit bien në dashuri me

30.8.2021, 12:45:14 e pasdites
Easyshtë e lehtë të kuptosh pse njerëzit bien në dashuri me Nebbiolo nga bota e vjetër. Ngjyra, shijet, romanca, është shumë e vështirë të mposhtësh në librin tim. A ka vlerë më të mirë, dhe e përdor termin lehtë, sesa Burgundy? Një e ashpër. Ndoshta. Massolino Langhe Nebbiolo 2017 - Qershi të kuqe, mjedër të freskët, ujë trëndafili, raven, jamball, çajra gri të zinj dhe të vegjël, tanina që kapin fort, në fund, pa ankesa, shumë të këndshme

Artikujt e lidhur