Woodlands Cabernet Franc / Merlot 2018, dy varietete

Woodlands Cabernet Franc / Merlot 2018, dy varietete

10.6.2021, 12:45:25 e pasdites
Woodlands Cabernet Franc / Merlot 2018, dy varietete brilante, një e cilësisë së mirë që përplaset. Rezultat? E shijshme, dhe me një çmim modest, e shkëlqyeshme. Hunda ju çon në një udhëtim nëpër kumbulla, rrush pa fara të zezë dhe të kuqe, qershi të errët, tokë të pluhurosur, kedër dhe duhan. E ndjekur nga një qiellëz që ecën në një rrugë shumë të ngjashme. Kumbulla me lëng dhe rrush pa fara e zezë, manit, ato shënime të erëzave të kedrit dhe tokësira, plusti kudo, tanina të bukura, përfundim i bukur. It'sshtë një verë që zhduket mjaft shpejt, por ka mjaft për të që të jetë interesante në të njëjtën kohë. Shumë bukur

Artikujt e lidhur