HYRJE Markë & Sons Coonawarra Brand & Sons është një

HYRJE Markë & Sons Coonawarra Brand & Sons është një

8.4.2021, 4:03:35 e paradites
HYRJE Markë & Sons Coonawarra Brand & Sons është një prodhues i verërave Boutique me seli në Coonawarra, Australia e Jugut, i përqendruar në prodhimin e verërave të vogla të grupeve që nxjerrin në pah aromat e Coonawarra. Çdo verë do të rishikohet gjatë dy javëve të ardhshme. Me origjinë nga këto verëra, unë duhet t'i pi me familjen dhe miqtë. Një përmbledhje e vërtetë është pirja dhe shijimi i gjithë shishes, jo vetëm një gllënjkë ... e thjeshtë ... Këto verëra ishin nga @brandandsons _ verërat dhe @savvycomms dhe asnjë pagesë nuk u mor për këtë post. Thjesht duke e mbajtur atë transparente. Nëse jam me fat të marr një verë shembullore, gjithmonë do t'ju njoftoj. #winewednesday #wine #australianwine #coonawarra #coonawarrawine #familyowned #familyownedandoperated #familybusiness #familywinery #winefamily #cabernetsauvignon #cabsav #winepr #winepackaging #wineproducer #winemaking #elegantwine #wineofaustralia #wineaustralia @wineaustralia @coonawarra _vere @coonawarraexperiences #southaustralia #southaustralianwine #satourism #aussiewine #picoftheday #winepic #winephotography #luxurywine #winelove #wset

Artikujt e lidhur