Intervista Gusbourne dhe Shijimi Virtual me Charlie Holland

Intervista Gusbourne dhe Shijimi Virtual me Charlie Holland

16.7.2021, 2:15:47 e paradites
Intervista Gusbourne dhe Shijimi Virtual me Charlie Holland @gusbourne _ verë · 🎙 Bashkohuni me intervistën time në Instagram Live me prodhuesin e verës Charlie Holland në Gusbourne në Kent, Angli, më 17 korrik në orën 9:00 të mëngjesit PST / 5:00 pasdite në Londër. Ne do të diskutojmë gjendjen aktuale të Verës së gazuar angleze dhe historinë e Gusbourne. Ne do të flasim për Terroir të Kentit dhe si përkthehet kjo në verërat. Gjithashtu, cilët janë diferencuesit kryesorë me shampanjë dhe rajone të tjera të verës me gaz · Ne do të shijojmë tre verëra të gazuara nga Gusbourne. Të tre verërat janë nga vjelja e vitit 2015: Brut Reserve, Brut Rosé dhe Blanc de Blancs. Ju lutemi bashkohuni me Instagram -in tonë Live dhe merrni pjesë në bisedë. Mos harroni të klikoni në kujtesë në tregimet · #vin #lovewine #🍷 #wineterroir #wine #sparklingwine #englishsparklingwine #gusbourne #kent #brut #sparklingrose #englishwine

Artikujt e lidhur