Një ftohës i kuq nga ylli i shkëmbinjve në Pulia, Valentina

Një ftohës i kuq nga ylli i shkëmbinjve në Pulia, Valentina

26.5.2021, 9:25:00 e pasdites
Një ftohës i kuq nga ylli i shkëmbinjve në Pulia, Valentina Passalacqua ️❄️ pes Rrushi është nga rrushi më i ri në tokë shkëmbore, gëlqerore. Makerimi 4 ditor në lëkurat pa kontroll të temperaturës, fermentim spontan me maja të egra. E papërfunduar, e pafiltruar. Ngjyra e kuqe-vjollcë me aroma të qershisë së zezë, kumbullës së pjekur, kanellës, luleve të egra dhe mineralit të tokës hekuri. Qershia e zezë, qershia më shumë, boronica, toka dhe një nën rrjedhë barishtore janë përshtatur nga aciditeti i freskët dhe taninet e çajit të zi. Piper i zi, qershi e zezë, mineral i butë dhe vetëm aludimi më i vogël i gazit qëndrojnë në fundin e butë. Freskuese dhe e rrëmujshme. 100% Nero di Troia 11% Alkool Valentina Passalacqua Sottoterra Rosso Puglia IGP 2018 #vinobiologico #vinvivant #vinobiodinamico #vinnaturel #lowintervention #vinbiologique #biodynamicwine #organicwine #vinnature #drinkbetterwine #vinopugliese #vinoitaliano #italianwinelover #glouglou #pugliawine #naturalwine #winelabel #winereview #instavino #winestagram #instawine #neroditroia #sottoterra #valentinapassalacqua #caravino

Artikujt e lidhur