* ALERT MAGNUM* Rockford Basket Press 2012. 1.5L të

* ALERT MAGNUM* Rockford Basket Press 2012. 1.5L të

17.7.2021, 12:50:08 e pasdites
* ALERT MAGNUM* Rockford Basket Press 2012. 1.5L të mirësisë ikonike, vërtet Barossan. Tani ... ka shumë prodhues në Barossa që bëjnë verëra mahnitëse të stilit Syrah të cilat i dua, DASHURI, por gjithmonë ka një vend në zemrën time për një blockbuster tradicional Barossa Shiraz. ⁠ Verërat dhe aparati Rockford në Rrugën Krondorf në Tanunda datojnë që nga vitet 1850. Parcelat e hardhisë më të mirë të thatë të rritur Shiraz, disa prej të cilave u mbollën në shekullin e nëntëmbëdhjetë, nga një kabinë e zgjedhur kultivuesish, që punonin vreshta në Barossa, Kalimna dhe Ebenezer, Moppa Springs dhe Lugina e Edenit, trajtohen me një shportë të lashtë shtypi e ndjekur nga vinficimi në enët e hapura të fermentimit të modës së vjetër.⁠ Grumbujt maturohen në një përzgjedhje të fuçive lisi kryesisht franceze dhe amerikane të kalitur mirë, para një përzgjedhjeje rigoroze për të përcaktuar grumbullimin përfundimtar. Verë me ngjyrë të thellë. Një buqetë e dendur me fruta aromatike dhe manaferrat me një kthesë erëzash para shijes më tërheqëse të reduktimeve, fuqisë dhe pasurisë mbi⁠ lisi i sfondit dhe erëza komplekse.⁠ #whitewine #redwine #finewine #winefreak #instavinho #instagramwine #winelover #winepassion #wineenthusiast #wineaddict #cellar #wineoftheday #grapes #winewriter #wineblog #winestagram #wineo #wine ne #winetasting #winewinewine #cork #shiraz #winemaker #winebottle #winelife #somm #drinking #vin #barossa

Artikujt e lidhur