"Zotërinj, në atë moment të vogël që na mbetet midis krizës

"Zotërinj, në atë moment të vogël që na mbetet midis krizës

2.4.2021, 10:16:21 e paradites
"Zotërinj, në atë moment të vogël që na mbetet midis krizës dhe katastrofës, ne gjithashtu mund të pimë një gotë shampanjë." · - Paul Claudel, poet francez · Koha e ndryshme, kriza të ndryshme, por i njëjti librim

Artikujt e lidhur